tirsdag 8. mai 2012













































Na er det fader meg lenge siden sist! Vi dro til haelvette vekk fra India...
Kort oppsummert: Vi blei sa svette i India at vi leide oss tre flotte honda scootere, pakket med tre reine truser og dro pa tre dagers tur langs Goa, og malet var Anjuna (8 timer unna). Trafikken var crazy bananas og vi endte opp i slummen i Vasco Da Gama. Vi tenkte at her kan vi ikke bo sa vi fant oss et rom i naerheten med frosker i do og kakkelakker i badekaret. Men alle var enige om at det var fantastisk tur.

En uke etter satt vi pa en 22 timers busstur til Chennai der vi skulle ta flyet videre til Vietnam. Vi ble venner med en gjeng blomstermenn og dro pa et museum. Etter a ha spist vart siste maltid med butter nan, butter chicken og sabla mye tikka masala tenkte vi at det var pa tide a dra til haelvette vekk herfra til et sted der risen gror - Vietnam!!

Vi landet i Ho Chi Minh og sa mange triste bilder av hva krig kan gjore.
Vi har har vaert kulturelle og har innsett at vi har et snev av shoppinggalskap og sushiavhengighet. Vi dro til Nha Trang der vi snorkla og sa nemo og krakeboller. Jette ble sjuk og Ingis og Mari dro pa badeland, akvarium og tivoli. Der sa de haier, aler og mange mindre billedskjonne fisker.

Na er vi tilbake i Ho Chi Minh. Vi satt oss pa bussen for a teste ut de mange underjordiske tunnelene som ble gravd ut under krigen. Halvveis inne i tunnelen fant vi ut at vi er litt breiere over rumpa enn den gjennomsnittlige vietnameser. Men vi kom oss ut!

I morra reiser vi til Kambodsja. Vi har hort at der er det same same, but different.

MORRO MORRO MORRO!!! Hvor er mor mi si? I Norge. Hei mamma!

Hej hej!

2 kommentarer:

  1. Åååå så mange fine bilder! Det ser ut som dere kosær ders ;-)! NYT livet videre!

    SvarSlett
  2. Det er så fantastisk gøy å se bilder og prøve å sette seg inn hvor mye dere opplever. Gleder meg til å høre alt når dere er tilbake!! Nyt turen videre :-D Jeg er fortsatt misunnelig.

    SvarSlett